Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’nu ziyaret eden yöneticiler Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Mesut Urgancılar, Yalçın Kaya Yılmaz, Yatırımlar ve Tesisler Sorumlusu Berkan Gocay ile eski yöneticilerden Hüseyin Mican daha sonra tesislerin yapılması düşünülen İhsaniye Köyü’nde Sakarya Nehri’nin Karadeniz ile buluştuğu ve Kum Mahallesi olarak bilinen alandaki 250 dönüme yakın yeri gezdiler.

Kulüp Genel Sekreteri Mesut Urganlar ile Yatırımlar ve Tesislerden Sorumlusu Yalçın Kaya, İhsaniye Köyü’ndeki arazi çok beğendikleri belirterek, “Hem coğrafi olarak çok güzel, hem de İstanbul’a yakın olması bizim için avantaj. Aynı zamanda 3. Boğaz Köprüsü’nün yol olarak doğuya açılacak olan yeni Karadeniz yoluna çok yakın olması da Karasu’daki bu alan için bizim için kaçınılmaz bir fırsat olacak” dedi.

Karasu İhsaniye Köyü aynı zamanda Beşiktaş’ta yıllarca oynayan Milli futbolcularından Recep Çetin’in de köyü. Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ise Beşiktaş Kulubü’ne ellerinden geleni yapacaklarını belirtirken, “Bu arazi belediye mücavir alanında kalıyor. Beşiktaş’ın ilçemize spor anlamında yatırım yapması bizim için sevindirici bir durum” dedi.



MÇ(MB/Aİ)