Pendik Belediye Başkanlığı Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli 25 yaşındaki Engin Gülfidan’ın ilk doğum günü kutlaması renkli görüntülere sahne oldu. Personelin motivasyonunun arttırmak için özel günlerin hatırlanması gerektiğini kaydeden Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, “Çalışanlarımızın şehre sahip çıkması için bu uygulamaları arttırmayı planlıyoruz” dedi.

Sarıalioğlu Sokağı üzerinde temizlik işi yapan Engin Gülfidan, kendisine doğru “İyi ki doğdun Engin” diye bağırarak yürüyen topluluğu gördü. İlk şoku atlatan Engin Gülfidan, kalabalığın arasında Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin’in de yer aldığını fark edince iyice şaşırdı.

BERABER PASTA KESTİLER

Başkan Kenan Şahin ile Engin Gülfidan, pastayı birlikte kestiler. Pasta, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve belediye bünyesinde çalışan personel ile vatandaşlara ikram edildi. Hayatında ilk kez doğum günü kutladığını anlatan Engin Gülfidan, “Başkanımıza ve bana iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Kenan Şahin daha sonra Engin Gülfidan’a kol saati hediye etti. Doğum günü kutlaması ve atılan konfetiler nedeniyle biriken çöpler, diğer görevliler tarafından temizlendi. Engin Gülfidan’ın yaklaşık 2 senedir Pendik Belediyesi’nde çalıştığı, 1 çocuğu olduğu öğrenildi.