İlk olarak Güre’de açılan Senior Asist +60 Yaşam Evi’nin, Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi’nde kurulan yeni merkezi, bir süre önce hizmete girmişti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ziyaretinde Belçika Prensesi Mathilde’e eşlik etti. Ziyarette şirket yöneticilerinden Bart Vanderschirck ve Emrah Gültekin, Senior Asist Beylikdüzü + 60 Yaşam Evi’nin misyonu anlattı.

Prenses Mathilde, Türkiye - Belçika ortak yapımı bu projenin iki ülke için de çok güzel bir birliktelik olduğunu, Belçika’nın Türk yatırımcılarla birlikte yeni projelere imza atmak için hazır olduğunu söyledi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da insanlık için büyük önem taşıyan böyle yerlerin Beylikdüzü’nde hizmete girmesinden büyük mutluluk duyduğunu  söyledi. Başkan Uzun, basın toplantısı sonunda Prenses Mathilde’ye bir vazo armağan etti.

Daha sonra yaşam evindeki sakinlerin hazırladıkları resim sergisini gezen Prenses Mathilde ve Başkan Uzun, yaşlılarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Prenses Mathilde, yaşam evi sakinleriyle birlikte boyama çalışmaları da yaptı. Türkiye ve Belçika ortaklığı ile yapılan huzur evinde yaşlıların üstün bir hizmet anlayışı ile karşılaşmalarının projenin amacı olduğu belirtildi.




(BB)