Fethiye'nin Karaçulha Beldesi'nde babasıyla birlikte oturan G.Ç., geçen pazar günü evinden ayrılarak ortadan kayboldu. Rabia adlı 7 aylık bebeğini de evde bırakıp kaçan genç kadından o günden bu yana haber alınamadı. Yozgat'tan 1 ay önce Fethiye'ye babasının yanına gelen G.Ç.'nin nikahsız yaşadığı kişinin ise askerde olduğu kaydedildi.

Baba 47 yaşındaki İhsan Ç., hayatından endişe ettiği kızını sokaklara astığı kayıp ilanları ile ararken, kızını görenlerin güvenlik güçlerine bilgi vermesini istedi. Yozgat'tan 6 ay önce Fethiye'ye gelen ve inşaat işçiliği yaparak geçinen İhsan Ç., kızının bulunması için yetkililerden yardım istedi.

İhsan Ç, 5 günden bu yana sokaklarda kayıp ilanı astığını söyledi. İhsan Ç., "Kızım Kayseri'de Çocuk Esirgeme Yurdu'nda büyüdü. Senelerce ona hasret yaşadım. Şimdi tam geldi derken bu kez ortadan kayboldu. Pazar günü işe gittim, döndüğümde evde yoktu. Torunum evde ağlıyordu. 7 aylık torunuma bakacak kimse yok. Komşuların yardımıyla ayakta duruyoruz. Kızım beni duyuyorsa lütfen evine çocuğunun yanına dönsün" diye konuştu.

İhsan Ç. iki kez evlenip boşandığını, iki evliliğinden 6 çocuğu bulunduğunu, ancak çocuklara bakamadığı için tamamının devlet yurtlarında büyüdüğünü anlattı. G.Ç. Kayseri'de yurtta kalırken, Yozgat'taki anneannesinin yanına alarak dini nikah kıydırdığını kaydeden İhsan Ç. "Duyduğuma göre, yaşı küçük olduğu için polis düğünü basarak, kızı almış ve yeniden yurda göndermiş. Ancak kızım o sıralarda hamileymiş. Bebek doğup, kocası da askere gidince G. yanıma geldi. Kızım askerdeki kocasını çok seviyor. Başka biriyle gitmiş olamaz. Kocası askerden izne gelecek ve resmi nikah yapılacaktı. Kızımın başına kötü bir şey geldiğinden endişeleniyorum" dedi.