Kayaşehir 3.etapta, baz istasyonu kurulmasına tepki gösteren vatandaşlar eylem yaptı. Mahalle sakinleri yapılan baz istasyonu trafosuna parke ve kaldırım taşları atarak tepkilerini gösterdi.

"Susma sustukça sıra sana gelecek" sloganları atan ve dakikalarca alkış tutan 2. ve 3. etap sakinleri baz istasyonu kurulması halinde de yapılan istasyonu yıkacaklarını ve baz istasyonu kaldırılana kadar eylemlerine devam edeceklerini dile getirdi.

Baz istasyonuna tepki gösteren vatandaşlar, baz istasyonlarının kansere neden olduğunu belirterek, "Bu alana baz istasyonu kurulum çalışmarı yapılıyor. Burada yaşayan vatandaşlar sordukları zaman bizlere buraya köprü yapılıyor, mobese kurulacak gibi yalanlar söyleniyor. Baz istasyonu yapımında çalışan insanlar korktukları için çalışmalar gece geç saatlerde başlıyor gün ağarana kadar devam ediyor. Baz istasyonu trafosunun yapıldığı yere yakın çok sayıda apartman var. Bu çalışma ileride bizi ve ailelerimizi etkileyeceği ve hatta kansere neden olacağı için bunun yapılmasını istemiyoruz. Baz istasyonu yapılınca bunu istemediğimiz için yıkacağız" diye konuştular.