Hülya Avşar Ramazan Bayramı’nın ikinci günü olan 20 Ağustos Pazartesi, beş yıldızlı otellerden Ilıca Hotel’de sevenleriyle buluşacak. Avşar uzun bir aradan sonra Çeşme’de sahneye çıkmış olacak. Avşar, KKTC’deki konserin ardından Çeşme’ye özel jetle gelecek. Ilıca Hotel Genel Müdürü Yakup Demir, “Hülya Hanım bu konserle çok ilgili ve organizasyonu bizzat kendisi takip ediyor. Otelimizde gerçekleşecek bayram galasına çok önem veriyor. Biz de otel yönetimi olarak yoğun bir şekilde çalışıp, hazırlanıyoruz. Hülya Avşar'ın yemek alışkanlığına göre hazırlık yaptık ve Ege'nin en lezzetli balıklarından olan Lipsos balığının (Lipsos buğulama) yanı sıra, Ege'nin lezzetli meze ve otlarını da içeren bir menüyü kendisine sunacağız. Değerli sanatçımız Hülya Avşar ve Ayvalık'tan gelecek yakınlarını Ilıca Hotel'de ağırlamaktan mutlu olacağız. Gala yemeğine otelde konaklayan misafirlerimizin haricinde dışardan da misafir kabul edeceğiz” dedi.

CLUB CECE DOPDOLU

Ilıca yolu üzerinde bulunan Club Cece ise üç gün üst üste gala programı ile tatilcileri ağırlayacak. 19 Ağustos Pazar günü pop müziğin ünlü ismi Serdar Ortaç, 20 Ağustos Pazartesi gecesi Ziynet Sali ve 21 Ağustos Salı gecesi ise Fatih Ürek müzik ziyafeti yaşatacak.

GÜLŞEN VE OZAN ÇOLAKOĞLU

Alaçatı’daki Supper Club ise Gülşen ve Ozan Çolakoğlu’nu aynı anda ağırlayacak. Bayramın son günü 21 Ağustos Salı gecesi sahne alacak olan ikili, şarkıları ve sahne performansı ile unutulmaz bir gece yaşatacak.

BAYRAMIN HER GÜNÜ ÖZEL PROGRAM

Altın Yunus Resort & Thermal Hotel bayrama 25 gün kala bayram rezervasyonlarını doluluk nedeniyle dondurdu. Bayrama özel her gün ayrı bir program olan Altın Yunus Resort & Thermal Hotel’de arife günü plajda DJ Önder’in canlı performansı eşliğinde limitsiz yerli içkinin ikram edileceği Welcome Party, bayramın birinci günü Anfi Tiyatro’da Düğünde Panik-Komedi’nin sahneleneceği kabare şovw ve Kaptan Kahve’de gitar dinletisi olacak. Bayramın ikinci günü Cihangir Moralı & Grup Albatros Orkestrası Havuzbaşı’nda sahne alacak. Bayramın üçüncü günü ise Sun set-çim alanda Oldies but Goldies parti şov olacak ve limitsiz yerli içki servisi yapılacak.

PIRIL HOTEL’DE BAYRAM SONRASI DA EĞLENCEYE DEVAM

Pırıl Hotel misafirlerine bu bayramda da özel programı hazırladı. Bayrama tam dolu giren ve her şey dahil sistemi ile misafirlerini ağırlayacak olan Pırıl Hotel’de arife ve bayramın son günü Grup Pırıl ile Duygu, bayramın birinci günü Buzuki Erkan ve ekibi, bayramın ikinci günü Cenk & Derya ikilisi sahne alacak. Pırıl Hotel’e ait özel beach olan Dilaila Beach’de ise bayram sonrası da programlar hızla devam ediyor. 24 Ağustos’ta Altay, 30 Ağustos’ta ise Ferhat Göçer izleyicilerle buluşacak.

KAYA PRESTİGE SUNSHİNE

Rezervasyonları donduran Kaya Prestige SunShine’da, arife günü gitar ve keman dinletisinde Fulya ve Marik, bayramın ikinci günü ise Blue Ritim Orkestrası sahne alacak. ALTAY ALKOÇLAR ALAÇATI’DA, KURTUL AKIN MOR MEYHANE’DE

Alkoçlar Alaçatı Hotel’de de günler öncesinden rezervasyonlar kapandı. Arife günü ünlü sanatçı Altay sahne alacak. Çeşme Kanuni Kervansaray Oteli’nin terasında hizmet veren Mor Meyhane’de bayram boyuncu Çeşmeli Türk Sanat Müziği sanatçısı Kurtul Akın sahne alacak.



EA,FO(AÖ/AAA)