Niksar ilçesine bağlı Çatak köyünde yaşayan Fatma Köse, köy halkına bayram yemeği verdi. Yemeğe katılmak için Köse'nin evine gelen Nebi B., burada tartıştığı 4 çocuk babası Ufuk Güzel'e ruhsatsız tabancasıyla tek el ateş etti. Kardeşinin vurulduğunu gören 2 çocuk babası Yücel Güzel de Nebi B.'ye saldırdı. Çıkan arbedede Nebi B., Yücel Güzel'i de silahla vurduktan sonra çevreye rastgele ateş etti. 35 yaşındaki Sühella Güzel, 47 yaşındaki Fatma Köse ve 8 yaşındaki Sinem Köse açılan ateş ile yaralandı. Nebi B.'nin vurduğu Ufuk Güzel olay yerinde, ağabeyi Yücel Güzel ise kaldırıldığı Niksar Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Yaralılar ise Tokat ve Niksar'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan sonra kaçan Nebi B, bir süre sonra jandarma ekiplerine teslim oldu.

GELİNİNİN İNTİHARINDAN SORUMLU TUTTU

Katil zanlısı Nebi B.'nin 1 yıl önce intihar eden gelini M.B.'nin ölümünden, ilişkisi olduğu öne sürülen Ufuk Güzel'i sorumlu tuttuğu, yemekte karşılaşınca da silahını ateşlediği öğrenildi. Olay sonrası köye çok sayıda jandarma sevk edilirken, geniş güvenlik önlemleri alındı.

ZIRHLI ARAÇLA ADLİYEYE GETIRILDI

Olayın yaşandığı eve gelen Cumhuriyet Savcısı'nın işlemlerinin ardından ilçede vinç operatörü olarak çalıştığı öğrenilen Ufuk Güzel ve minibüs şoförlüğü yapan ağabeyi Yücel Güzel'in cesetleri otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma ekiplerine teslim olduktan sonra sorgu işlemleri tamamlanan Nebi B. ise bugün yoğun güvenlik önlemleri altında Niksar Adliyesi'ne getirildi. Gazetecilerin görüntü almasını engellemek için şüpheli zırhlı araçla adliyenin arka kapısından bina içerisine sokuldu. Nebi B.'nin Cumhuriyet Savcılığı'ndaki sorgusu sürüyor.