Deniz Baykal ve CHP Antalya Milletvekilleri, CHP Serik İlçe Örgütü'nde partililerle bir araya geldi. Ziyarete Deniz Baykal'ın yanı sıra, milletvekilleri Arif Bulut, Osman Kaptan, Yıldıray Sapan, CHP eski Antalya İl Başkanları Ömer Melli, Özer Ülken, CHP Serik İlçe Başkanı Bekir Kuş, Abdurrahmanlar Belediye Başkanı Yusuf Gizli ve partililer katıldı.

Deniz Baykal, burada yaptığı konuşmada, Ak Parti Hükümeti'ni, terör, dış politika, Suriye politikaları ile ilkokula başlama yaşı konusunda eleştirdi. Amerika'dan gelen talimatlarla dış politika yapıldığını iddia eden Baykal, bunun sonucunda da Türkiye'nin komşuları ile arasının kötü olduğunu belirtti. Terörün artmasının arkasında ise hükümetin tutarsız politikaları ve komşuları ile ilgili dış politikasının yattığını savunan Baykal, gündemdeki 'akil adamlar' konusunu da eleştirdi.

66 aylık çocukların okula başlaması konusunun dünyanın hiçbir yerinde olmadığını aktaran Baykal, “Eli kalem tutar hale gelmemiş, tuvalete gider hale gelmemiş minicik yavruları devlet olarak annesinin kucağından, yuvasından alıp da ne yapak istiyorsun? Ne var bunun altında? Hangi hesap var?" dedi.

"Bu iktidar artık uzatmaları oynuyor" diyen Baykal, “Bu hükümetin en güçlü gibi gözüktüğü şu halde bile birdenbire bir bahanesi çıkacak. Bu bahane 4+4+4 mü olur, Suriye sorunu mu olur, anayasayı değiştireceğim inadı mı olur? Bir şey çıkar ne olacağı belli olmaz" diye konuştu.