Avrupa'nın köklü ve tanınmış yapı marketler zinciri Bauhaus'un Türkiye'deki 9'uncu şubesi Antalya'nın Kepez İlçesi'nde faaliyete geçti. 14 bin metrekare satış alanı 120 bin ürün çeşidi ve 500 kişiye iş imkanı sunan Bauhaus Kepez'in açılışına, Bauhaus Türkiye Genel Müdürü Erol Yelmer ve üst yönetim ekibi de katıldı. 52 yıldır Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde, 1996 yılından beri ise Türkiye'de faaliyetini sürdüren Bauhaus'un Kepez Şubesi açılışına vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Açılışta, şubeyi hizmet verecek hale gelinceye kadar hazırlayan ekip, o şubeyi yönetecek ekibe ve işletme müdürüne şubenin anahtarını temsilen büyük bir anahtar teslim etti.

UYGUN FİYATA ÜRÜNLER

Bauhaus Türkiye Genel Müdürü Erol Yelmer, "Tüm ekiplerimiz kendi alanlarında ihtisas sahibidir. Şubeyi hazırlama ekibimizle, nöbeti ondan devralan şubeyi yöneten ekibimizin tüm amaçları, Bauhaus ziyaretçilerine en çağdaş ve konforlu şube ortamında, daime kaliteli ürünü, en uygun fiyata sunabilmektir" dedi.

İLK MÜŞTERİYE HEDİYE VERDİ

Konuşmanın ardından kurdele kesimi yapıldı ve şubenin kapıları açıldı. Açılışa katılan çok sayıda vatandaş alışveriş için markete akın etti. Genel Müdür Erol Yelmer, şubenin ilk müşterisine de hediye verdi.