Belek Belediyesi'nin sporcusu Ali Gürbüz, saat 18.05'de memleketi Antalya'ya geldi. Gürbüz, havalimanı CIP Salonu'ndan Belek Belediye Başkanı AK Parti'li Yusuf Mecek ile birlikte çıktı. Belek Beldesi'nden gelen yaklaşık 100 kişi tarafından davul- zurna eşliğinde coşkuyla karşılanan Gürbüz'e, hemşehrileri çiçek demeti taktı. Başpehlivanlık altın kemeri ve kupası ile kendisini karşılamaya gelenleri selamlayan Gürbüz, başpehlivanlık mutluluğunu ikinci kez yaşadığını belirtti.

Altın kemerin Belek Belediyesi'ne 5'inci kez geldiğini aktaran Gürbüz, "Hedefim seneye de başpehlivan olup kemeri ebedi olarak Belek'e ve Antalya'ya armağan etmek" dedi.

Belek Belediye Başkanı Yusuf Mecek de kendilerini havalimanında karşılayanlara teşekkür ederek, altın kemeri 5'inci kez Antalya'ya getirmekten dolayı mutlu olduklarını aktardı. Altın kemeri Antalyalılar'a hediye ettiğini belirten Başkan Mecek, gelecek yıl da altın kemeri kazanarak Antalya için tarih yazmak istediklerini söyledi. Daha sonra Gürbüz, Mecek ve beraberindekiler, araç korteji eşliğinde Belek'e doğru yola çıktı.