Pazarlamacı 26 yaşındaki Hasan Gürgah sıra dışı evlilik teklifi için ön hazırlıklarını yapıp, 9 ay önce gönlünü kaptırdığı kasiyer 23 yaşındaki Birgül Taşkın'la salonun orta tribününe birlikte oturdu. Maç başlamadan 10 dakika kadar önce sevgilisine "Ben az sonra geliyorum" diyerek yanından ayrılan Hasan Gürgah, pota arkasındaki tribünde bekleyen 3 arkadaşının yanını gitti. Hasan Gürgah, arkadaşlarının getirdiği üzerinde 'Birgül benimle evlenir misin?' yazılı pankartı açtı. Hasan Gürgah, daha önceden saha komiserinden izin alındığı için yanına ulaştırılan telsiz mikrofondan da pankarttaki yazıyı sözlü olarak tekrarladı. Sürpriz evlenme teklifiyle şaşıran ve mutluluk gözyaşları döken Birgül Taşkın, karşı tribüne koşup, romantik sevgilisine sarılarak, "evet" dedi. Maçı izlemeye gelenlerin coşkulu alkışları arasında Hasan Gürgah, müstakbel nişanlısı Birgül Taşkın'ın parmağına tek taş yüzük taktı.

Heyecandan duygularını dile getirmekte zorlandığını söyleyen Birgül Taşkın, "Hayatımda ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım, çok heyecanlandım. Elim ayağım titriyor. Çok güzel bir duygu. İnsan sevdiğinden böyle bir evlenme teklifi alınca bir başka oluyor. Zaten ailem Hasan'ı biliyor. Görenler, duyanlar benim gibi şok geçirecek" dedi.

İlginç evlilik teklifini planlayan Hasan Gürgah ise "Bir erkek, bir kızı ne kadar çok severse hayalleri de o kadar büyük oluyor. Benim sevgim büyük olduğu için küçük bir şey düşünmedim. Normalde dün doğum günüydü, kutlayamadık. Bugün buraya geldik ve evlilik teklifimi kabul etti. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Birgül'ün annesi arkadaşlığımızı biliyor. Ancak bu evlilik teklifinden haberi yok. Benim ailemin ise haberi vardı. Kısmet olmadı gelemediler. Zaten istemeye gideceğimiz için önce böyle bir şeye karar verdim. Kısa sürede evlenip, sıcak bir yuvaya kavuşmak istiyoruz" diye konuştu.