Kuyucak’ta düzenlenen cenaze törenine katılmak üzere yola çıkan ve Nazilli Sanayi Kavşağı’nda, içinde bulunduğu 09 AB 001 plakalı makam otomobilinin kaza yapması sonucu yaralanan Aydın Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu, 26 Mart Pazartesi gününe kadar raporlu olmasına rağmen, bugün işbaşı yaptı.

Yapımı biten ve kısa süre sonra açılacak olan yeni balık halinde gazetecilerle buluşan Çerçioğlu, hastaneden taburcu edildikten sonra tedavisine evde devam edildiğini, geçen sürede hiç evden çıkmadığını dinlenirken de proje üretmeyi ihmal etmediğini kaydetti. İki proje geliştirdiğini ifade eden Başkan Çerçioğlu, "Trafik yoğunluğu olduğunu tespit ettiğimiz İstasyon Caddesi’ndeki kavşağa bir alt geçit yapacağız. Ayrıca anketlerden çıkan sonuçları değerlendirdik ve Forum Aydın ile Ata Mahallesi arasına üst geçit yapmak için hazırlıklara başladık" dedi.

"BİZE YAKIŞIR PROJE ÜRETİYORUZ"

Görev süresinde yaklaşık 75 milyon liralık yatırım yaptıklarını dile getiren Başkan Çerçioğlu, "Balık hali hazır, belediye binamız hazır, belediye binasının yanından geçen tren yolunun üstünü kapatacağız. 2012 yılı tahmini genel bütçemiz 148 milyon lira. Ayrıca İller Bankası’ndan 17 milyon lira kredi başvurusunda bulunduk. Kredi başvurumuz uygun bulundu. Şimdilik 6 milyon lirasını kullandık. Aydın, 2014 seçimlerine büyükşehir olarak girecek. Biz de buna yakışır projeler üretiyoruz" diye konuştu.

Başkan Çerçioğlu, daha sonra yapımı devam eden otogar inşaatını gezip çalışmalarla ilgili gazetecilere bilgi verdi.