Geçen pazartesi günü, Diş Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Kemal Kürkçüoğlu, rahatsızlanan eşi Semra Kürkçüoğlu'nu Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Radyoloji Servisi'ne götürdü. Semra Kürkçüoğlu, burada işlemin yaptırdıktan sonra servisin personel tuvaletine girmek istedi. Ancak, serviste görevli tıbbi sekreter Emine Bekçi, Semra Kürkçüoğlu'nun buraya girmesine engel oldu. Bunun üzerine Kemal Kürkçüoğlu ile Emine Bekçioğlu arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın ardından Emine Bekçi, Başhekim Kürkçüoğlu tarafından darp edildiğini ileri sürüp şikayetçi oldu. Başhekim Kürkçüoğlu ise tartışmayı doğrulayıp, tartaklama iddialarının gerçek olmadığını söyledi.

Yaşananların basına yansımasının ardından bugün aynı zamanda oğlu olan avukatı Koray Kürkçüoğlu aracılığı ile yazılı bir açıklama yapan Başhekim Kemal Kürkçüoğlu, Tıbbi Sekreter Emine Bekçi'nin iddialarının doğru olmadığını ve kendisine iftira atıldığını söyledi. Başhekim Kürkçüoğlu, kendisini iftira atmakla suçladığı Emine Bekçi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu belirttiği yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Tıbbi Sekreter olarak görev yapan Emine Bekçi isimli bir memurun, kamu görevlisine hiç yakışmayacak şekilde gerçek dışı ithamlarıyla karşı karşıya kaldım. Bir başka ifadeyle bana iftira atılmıştır. Bu konu ile ilgili olarak Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı'na müracaat ederek Emine Bekçi isimli şahıstan şikayetçi olarak bu hususla ilgili gerekli belge ve bilgilerin toplanmasını talep etmiş bulunmaktayım. Hiç kuşkusuz ki; adli mercilerce yapılan araştırma neticesinde gerçek gün ışığı gibi ortaya çıkacaktır."

Başhekim Kürkçüoğlu, konuyla ilgili açıklama yapan Sağlık-Sen Şanlıurfa İl Temsilcisi Mahmut Atçı'nın kendisini suçlayıcı beyanları hakkında da gerekli yasal işlemi başlatacağını duyurdu.