AK Parti Sivas Gençlik Kolları Teşkilatı tarafından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 26 Şubat'ta 59'uncu yaşına girmesi nedeniyle 1.5 metre uzunluğunda doğum günü pastası hazırlattırıldı.7 kişi tarafından taşınan pasta dağıtılmak üzere kent meydanına getirildi. Üzerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu pastada ayrıca AK Parti logosu, ve 'Keşke Her Doğan Olsa Erdoğan' yazısı yer aldı. Kent Meydanı'nda masa üzerine yerleştirilen pasta AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman ve parti üyeleri tarafından kesildi. Pasta daha sonra yoldan geçenlere dağıtıldı. 1000 kişilik olduğu belirtilen pastaya halk büyük ilgi gösterdi. Partili gençler tarafından dağıtılan pastanın önünde uzun kuyruklar oluştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününü 2 gün gecikmeli kutlamak durumunda kaldıklarını belirten AK Parti Sivas Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman, şöyle dedi:

"Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 gün önce dünyaya gelişinin 59'uncu yıldönümüydü. Bizde bunu bugün arkadaşlarımızla hazırlattığımız 1000 kişilik doğum günü pastası ile kutlayacağız. Allah başbakanımızın ömrünü uzun etsin. Daha nice yıllar kendisinin ustalığını biz takip edeceğiz. Biz Ak gençler başbakanımızla birlikte daha uzun yıllar bu vatana hizmet etmek istiyoruz." 

Pastanın dağıtıldığı Kent Meydanı'na halkınn Başbakan Erdoğan'a doğum günü mesajı ve geçmiş olsun dileklerini yazmaları için ziyaretçi defteri konuldu. Yazılan notların ve temennilerin Başbakan Erdoğan'a ulaştırılacağı belirtildi.



GC(EA/İD)