Başbakan Erdoğan, öğle saatlerinde Üsküdar Kısıklı'daki evinden çıkarak Kasımpaşa'ya gitti. Erdoğan, Kasımpaşa'dan komşusu olan iş adamı İsmail Bayramoğlu'nun cenazesine katıldı ve Kasımpaşa'dan ayrılmadan önce bir süre vatandaşlarla sohbet etti.


İSMAİL BAYRAMOĞLU'NUN CENAZESİNE KATILDI


Gazeteci Ali Bayramoğlu'nun amcası olan İsmail Bayramoğlu'nun cenaze namazı Kasımpaşa Merkez Camiinde kılındı. Aynı camiide emekli astsubay olduğu öğrenilen Nazmi Çakır'ın da cenazesi vardı. Başbakan'ın cenazeye gelecek olması nedeniyle Çevik Kuvvet ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Bayramoğlu'nun cenazesine Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra oğlu Bilal Erdoğan, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile vatandaşlar katıldı. Cemaatle birlikte cenaze namazı kılan Erdoğan, bir süre cenazenin taşınmasına da yardım etti.


VATANDAŞLARLA TOKALAŞTI; SOHBET ETTİ


Erdoğan camiiden çıktıktan sonra, vatandaşlarla bir süre sohbet etti ve tokalaştı. Erdoğan'a bazı vatandaşlar yoğun igi gösterdi. Kimi vatandaşlar ise Erdoğan ile konuşabilmek için büyük çaba sarf etti. Bir süre vatandaşlarla ayak üstü sohbet eden Erdoğan daha sonra makam aracına bindi ancak vatandaşların yoğun ilgisi karşısında Erdoğan aracından tekrar indi. Erdoğan bir süre daha vatandaşlarla vakit geçirdi. Başbakan Erdoğan daha sonra makam aracına binerek Kasımpaşa'dan ayrıldı ve Üsküdar Kısıklı'daki evine geçti.


PÇK-OU (MK) (FOTOĞRAF)