" HER GEÇEN GÜN DAHA İYİYE GİDİYOR "


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,  " Cumhurbaşkanımız adına Cumhurbaşkanıvekilimiz, şahsım ve bakan arkadaşlarımla birlikte burada bu mutlu anı yaşadık. Ben de özelikle tüm teğmenlerimizi tebrik ediyorum. Ve inanıyorum ki, Hava Kuvvetlerimiz bu yeni teğmenlerimizle yeni bir güç kazanmış olacak. Ailelerine de özellikle mutluluklar diliyorum. Çünkü yavrularının bu mutlu anını yaşadılar. Bundan sonraki hayatlarında da başarılar diliyorum. Başarılarının artarak devamı temennisindeyim ve her yıl 200'e yakın bu şekilde teğmenimizle farklı bir güce ulaşmış oluyoruz. İleri teknolojiyle yakaladığımız Hava Kuvvetlerimizde inanıyorum ki gelecek çok daha iyi olacak çok daha güçlü olacak " dedi.


Erdoğan Türk yıldızlarının gösterisiyle ilgili ise, " Heyecanlanmamak mümkün mü ? Görüyorsunuz işte. Bileğin ve yönetimin, beyin gücünün oradaki pilot arkadaşlarımızın hakikaten bu ortaya koyduğu bir performans. Cesaret diyeceğim. Bir metre mesafede görüyorsunuz nasıl bir uçuş yapılıyor. Doğrusu zaman zaman ben ürküyorum. Milyonda bir ihtimal de olsa ürküyorum. Tabii alan müsait olduğu için buraya özellikle tercih etmişler. Ben kendilerine bundan sonraki süreçte de özellikle Hava Kuvvetlerimizde muvaffakiyeter diliyorum " dedi.


Başbakan Erdoğan, Cumhurabaşkanı Gül'ün sağlık durumuyla ilgili yöneltilen bir soruya ise, " Her geçen daha iyiye gidiyor " yanıtını verdi.


PÇK-UC (MK) (FOTOĞRAF)