BAŞBAKAN ERDOĞAN FUSSİLET SURESİNİ OKUDU


Saat 13.15 sıralarında Üsküdar Kısıklı'daki evinden çıkan Başbakan Erdoğan, Üsküdar'da bulunan Hz. Ali Camii'ne geldi. Erdoğan, camiye girişte İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın tarafından karşılandı.


Başbakan Erdoğan içeri girdikten sonra camide hummalı bir çalışma başladı. Mevlit sonrası dağıtılacak yemek için caminin avlu bölümünde bulunan bölümün etrafına masalar yerleştirildi. Bu arada ikram edilecek yemek ve ayranlar da görevliler tarafından buraya taşındı. Camiye girenler, üstleri arandıktan sonra içeri alınırken, çevrede alınan geniş güvenlik önlemi dikkat çekti. Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan saat 14.00 sıralarında camiye geldi. Öğle namazından sonra başlayan mevlitte Başbakan Erdoğan, annesi Tenzile Erdoğan için Kur'an-ı Kerim'den Fussilet Suresi'nin bir bölümünü okudu.


Mevlide Başbakan Erdoğan ve ailesinin yanı sıra, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu da katıldı.


KUZU TANDIR, PİLAV, AYRAN VE HELVA DAĞITILDI


Mevlidin ardından vatandaşlara kuzu tandır, pilav, ayran ve irmik helvası dağıtıldı. Ayrıca üzerinde ' Merhume Tenzile Erdoğan'ın Ruhuna Fatiha' yazan kutu içerisinde lokum verildi.


PÇK (MK) (FOTOĞRAF)