Olay, saat 01.50 sıralarında Müftü Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'ndeki Ersin Aydoğan'a ait barda meydana geldi. İddiaya göre, ilçe çıkışında başka bar işleten Atalay ve Atakan Keleş kardeşler, yanlarına aldıkları adamları ile daha önce aralarında husumet bulunan Ersin Aydoğan'ın barını bastı. Ellerinde sopalarla içeriye giren Keleş kardeşler ve adamları, Ersin Aydoğan'a saldırdı. Kavga sırasında yanındaki ruhsatsız tabancasını çıkaran Ersin Aydoğan, Atalay Keleş'e ateş etti. Atalay Keleş, barın içinde kanlar içinde yere yığılırken, içerideki müşteriler panik içinde dışarıya çıktı. Kavga barın dışına taşarken, tabancasını ateşlemeye devam eden Ersin Aydoğan, bar önünde Atakan Keleş'i de vurdu. 

Haber verilmesiyle gelen 112 Acil Servis ekipleri, karın boşluğundan yaralanan Atalay Keleş'i Özel Anadolu Hastanesi, başından vurulan Atakan Keleş'i de Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ameliyata alınan iki kardeş, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kavga sırasında aldıkları darbelerle yaralanan Ersin Aydoğan ile bar çalışanı 21 yaşındaki Umut Atışman ve müşterilerden 22 yaşındaki Selahattin Efe de Özel Echomar Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Barın önündeki arbede ve Ersin Aydoğan'ın tabancasını ikinci kez ateşlemesi, cadde üzerindeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Barda inceleme yapan polis, bulduğu iki tabancaya el koydu. Keleş kardeşlerin cesetleri, otopsi için Ankara adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, soruşturma sürdürülüyor.



İÇ(EE/BT)