Bandırma'da geçen cumartesi gecesi Çınar Mahallesi, 58. Sokak'ta meydana gelen olayda, aralarında husumet olduğu öğrenilen Efrahim Korkmaz (18) ve Ferdi Bükülmez sokakta karşılaşınca tekrar tartışmaya başladı. Çıkan kavga sırasında aynı sokakta bulunan evine giden Ferdi Bükülmez iddiaya göre aldığı tüfekle rastgele ateş etmeye başladı. Saçmaların isabet ettiği Efraihim Korkmaz, ağabeyleri İbrahim (39) ve Kenan Korkmaz, kardeşi Şükran Korkmaz (12) ile akrabaları Halil Bükülmez (5) yaralandı. Yaralılar çağrılan ambulanslar ile Bandırma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan İbrahim Korkmaz yaşamını yitirirken, diğer yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Cinayetle sonuçlanan silahlı kavgadan sonra, kaçan Ferdi Bükülmez (30) ve kendisine yardım ettiği öne sürülen Vedat Çilek (28), Dutlupınar Köyü yakınlarında yakalandı. Mahkemeye çıkartılan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine kondu.

Bandırma polisi, birçok suçtan kaydı bulunan Ferdi Bükülmez ile Efrahim Korkmaz'ın arasındaki husumetin uyuştucu satma yüzünden çıktığını öne sürdü.