Japonya'nın Osaka kentinde yaşayan 21 yaşındaki Keiko Yoshihide, babasının yıllarca hayalini kurduğu ancak geçtiğimiz yıl hayatını kaybettiği için gerçekleştiremediği Kapadokya'da balon turuna katılmak için Türkiye'ye geldi. Sevgilisi 24 yaşındaki Shiro Kaboyashi ile birlikte Kapadokya bölgesine gelen genç kız, önce Göreme'deki Yusuf Koç Kilisesi’nde dünyaevine girdi ardından da balon turuna katıldı.

YÜZÜKLER GÖKYÜZÜNDE TAKILDI

Balona binerken Japon geleneksel kıyafetlerini giyen gelin ve damat için firma yetkilileri balon sepetini tıpkı bir gelin arabası gibi süsledi. Yüzüklerini gökyüzünde balon sepetinde takan ve Japonya'dan gelen akrabaları ile birlikte yaklaşık 1 saat boyunca Kapadokya bölgesindeki peribacalarını gökyüzünden seyreden genç çift için uçuş sonrasında şampanya patlatılarak pasta kesildi.

"HERŞEY ÇOK GÜZELDİ"

Keiko Yoshihide, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden babası Tetsumune Yoshihide'nin 2000 yılında Kapadokya bölgesinde düzenlenen balon turlarını televizyondan seyrettiğini ve çok etkilendiğini söyledi. Yoshihide: "Babam yıllarca Kapadokya'ya gelerek balona binmeyi hayal etti ancak yakalandığı hastalık dolayısıyla geçtiğimiz yıl hayatını kaybetti. Onun bu hayalini en mutlu günümde gerçekleştirmek istedim ve o yüzden Türkiye'ye geldim. Herşey çok güzeldi" diye konuştu.