Olay, dün saat 15.00 sıralarında Soğuksu Mahallesi Kaftan Sokak'ta bulunan Hacıoğulları Apartmanı'nda meydana geldi. Karabük Devlet Hastanesi'nde laborant teknisyeni olarak görev yapan, 3 çocuk babası 40 yaşındaki Muharrem İncebacak evinden dışarı çıktı. Bu sırada, babasına bakmak için balkona yalnız çıkan Tülay Nur İncebacak, üçüncü kattaki evlerinin balkon korkuluğunda dengesini yitirerek beton zemine düştü. Muharrem İncebacak kızını hemen kendisine ait otomobille çalıştığı hastaneye götürdü. Ameliyata alınan Tülay Nur, yoğun bakım ünitesinde birkaç saat sonra yaşamını yitirdi.

Tülay Nur için bugün Soğuksu Merkez Camii'nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenazede aile gözyaşlarına boğuldu. Tülay Nur'un tabutunun üzerine pembe elbisesi konulurken, cenazesi toprağa verilmek üzere Yenice'nin Gökbel Köyü'ne götürüldü.

Tülay Nur'un 68 yaşındaki dedesi Süleyman İncebacak, "Ben evdeyken, bahçeden sesler geldi. Dışarı çıktım baktım, oğlumun kucağında torunum vardı ve 'Çocuk gitti' diye bağırıyordu. Ben de koştum. Hemen hastaneye götürdük. Hastanede çok çabaladılar ama yoğun bakımda hayatını kaybetti. Allah kimseye böyle acılar vermesin" dedi.



BD(MÇ/CK)