26 yaşındaki Derya Yaşayan ile 29 yaşındaki Olgun Güler’in düğünü Kaymakçı Türk Hava Kurumu İlköğretim Okulu’nun bahçesinde yapıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün sabah 05.00’e kadar devam etti. Düğüne telekonferans yöntemiyle katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, salondaki gençlerin 'Yolların fatihi Binali Yıldırım' şeklinde tezahürat yapmaları karşısında çok duygulandı. Yıldırım, yaptığı konuşmada, Derya Yaşayan ve damat Olgun Güler’e öğütlerde bulunarak kendilerini kutladı. Yıldırım, “Sizleri uzun bir yola çıkmanızdan dolayı kutluyorum. Mutlu olmanız için birinizin kızması halinde, birinizin susması gerekir. Bunu sizlerden özellikle bekliyorum. Bu arada tabi ki 3 çocuk istiyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Halil Güler’i kutlayan ve Adıyaman’da bulunduğu için bu mutlu güne katılamadığını kaydeden bakan Yıldırım, “Kaymakçı bizim için çok önemli. Türkiye’ye örnek bir belde. Yakın bir zamanda gelip orada sizlerle birlikte çalışmalar yapacağız” dedi. Bakan Yıldırım’ın gönderdiği tam altın, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem tarafından geline takıldı.

OYUNCULAR İLGİ ODAĞI

'Uçurum' dizisinin Nur’u Esra Ronabar Falay, dayısı olan belediye başkanının düğün törenine eşi 'Ezel' ve 'Alyazmalım' dizilerinin başarılı oyuncusu Barış Falay ile birlikte katıldı. Barış Falay, nikahta şahitlik de yaptı. İki sanatçı davetlilerin ilgi odağı haline geldi. Birçok davetli kendileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gelin ve damat konuklarla doyasıya eğlendi.