Ankara'dan karayoluyla akşam saatlerinde Kayseri'ye gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kadınlar Kolu Başkanı Venhar Bakırtaşı ve kadın üyelerle biraraya geldi. Toplantıdaki konuşmasına Rusya'da Dynamo Kursk takımı ile Avrupa Kadınlar Basketbol Kupası final rövanş maçını oynayan mavi- beyazlı ekibe başarılar dileyerek başlayan Bakan Yıldız, "İnşallah, Kaskispor kadın takımı buraya kupayla döner. Başarı dileklerimiz ve dualarımız onlarla. O nedenle toplantıyı uzun sürdürmeyeceğim'' diyerek sözlerine başladı.

Uluslararası toplantılar nedeniyle Kayseri'ye 3 haftadır gelemediğini ve Kadın Kolları Başkanlığı'na seçilen Venhar Bakırtaşı ve arkadaşlarını tebrik edemediğini belirten Bakan Taner Yıldız, "Kadınlarımız anne olmanın yanı sıra kritik görevlerde gösterdikleri performansla, başarıyı çoktan hak ettiler. AK Parti'nin başarında kadın ve gençlik kollarımızın katkısı büyüktür. AK Parti siyasi istikrarın ve sistemli çalışmayla başarıya ulaşmaktadır. Bizim gençlerimiz ve kadınlarımız asla rehavate kapılmaz. Seçime her zaman hazırlardır. Kadınlarımız, gerek AK Parti, gerekse Türkiye siyaseti içinde oldukça başarılıdır. Türkiye siyasiti içinde kadınlarımızın dozu giderek artmaktadır" diye konuştu.

Bakan Yıldız, gece de Kayseri Valiliği'nde, Boydak Holding'in katkılarıyla sünnet ettirilen Vanlı depremzede çocukların sünnet şölenine katılacak.



OE,VD(OE/SS)