Tatil için Çeşme’yi tercih eden Milli takım futbolcuları Arda Turan, Selçuk İnan, Gökhan Gönül, Burak Yılmaz, Selçuk Şahin, Oğulcan Engin, Güven Varol, Antrenör Yılmaz Vural ve Tayfur Havutçu Marrakech Beach Club’da plaj voleybolü oynamak için buluştu. Uluştırma Bakanı Binali Yıldırım da, futbolcuların bulunduğu Marrakech Beach Club’u ziyaret edip sporcularla sohbet etti. İspanya’nın Atletico Madrid takımında oynayan Arda Turan’a yeni sezonda başarılar dileyen Bakan Yıldırım, “İspanya’da bizi en iyi şekilde temsil ediyorsun. Daha iyi olacağını düşünüyorum” dedi. Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ne katılacağını belirten Yıldırım’a Gökhan Gönül, “Hakkımızdı zaten. Geç alınmış bir karar oldu. Geçen yıl neden katılamadığımızı hala bilmiyorum. Avrupa’da da en iyi sonuçlar için koşturacağız” dedi.

“PROBLEMLERLE İLGİLENECEĞİM”

Marrakech Beach Club’ın sahibi Mehmet Özöner, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binalı Yıldırım’a geçtigimiz yıllarda da yaşanan, bu yğıl yeniden başlayan “Ses savaşlarından” yakındı. Özöner, Marrakech Beach Club’un hemen bitişiğindeki Çelebi ailesinin çevredeki müziklerden rahatsız oldukları gerekçesiyle evin bahçesine 210 bin dolar değerinde ses sistemi kurup dev kolanlarla müzik yayını yaptığını, müşterilerin rahatsız olduğunu söyledi, çözüm istedi. Özöner’e başta Ardan Turan, Burak Yılmaz ve Yılmaz Vural da destek verdi. Birçok kişinin buradan ekmek yediğini belirten Arda Turan’a Bakan Yıldırım, bu sorunla ilgileneceğini ifade etti.

Geçtiğimiz yıllarda da Çelebi ailesi, koyda beach kulüplerin yüksek sesle müzik yayını nedeniyle yaşanmaz hale geldiğini belirtip protesto için özel müzik sistemi kurdurup mehter marşı çalmıştı.