Bakan İdris Naim Şahin eşi Nadide Şahin ile birlikte Kocaeli'nin Başiskele'deki düğün salonunda emekli mülkiye müfettişi Ali ve eşi Nermin Üzmez'in kızı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'nda hemşire olarak çalışan Ayşegül ile Kocaeli Barosuna kayıtlı avukat Mustafa Ali Akkaya'nın nikahına  katıldı.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın kıydığı nikahta Bakan Şahin ile birlikte Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Başiskele Kaymakamı Ali Partal nikah şahitliği yaptı.

Çiftin birliği temsil ettiklerini söyleyen Bakan Şahin, "İkisi bir oldular. Artık ikisi birliği temsil ediyorlar. Törene katılanlar uygun görürse bana en yakın noktada olan damat Mustafa Ali Akkaya'ya aile cüzdanını veriyorum. O da ilk hediyesini kızımız Ayşegül'e versin" dedi. Evlilik cüzdanını alan damat Mustafa Ali Akkaya daha sonra cüzdanı eşi Ayşegül'e verdi.

Bakan bir süre törene katılanlarla sohbet ettikten sonra eşi Nadide Şahin ile birlikte karayolu ile Ankara'ya gitmek üzere salondan ayrıldı.



EA(MB/ESM)