Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ak Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanlığı'nın 3'üncü Olağan Genel Kurulu'na katıldı. Borsa Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Bakan Eroğlu'nun yanı sıra Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ile çok sayıda partili yer aldı.

Genel kurulda konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, kadın kollarının her seçimde büyük başarılar gösterdiğini, bu nedenle Ak Partili kadınları kutladığını söyledi. Eroğlu, parti olarak Afyonkarahisar'da oylarını artırdıklarını hatırlatarak, "Afyonkarahisar'daki çalışmalardan gurur duyuyoruz. Afyonkarahisar'daki her üç kişiden ikisi Ak Partili. Her seçimde oyları yüzde 10 artırarak, Afyonkarahisar'daki Ak Parti oy oranını Türkiye ortalamasının yüzde 12 üzerine taşıdınız. Biz bunu yeterli görmüyoruz. Afyonkarahisar'da artık hedef yüzde 71. Afyonkarahisar'da bütün belediyeleri Ak Parti bayrağı ile donatacağız" diye konuştu.

GEÇİTKÖY BARAJI'NA SU AKITACAĞIZ

Afyonkarahisar'a önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini, bu yatırımlarla birlikte kentin 'Ege'nin parlayan yıldızı' olarak anılacağını söyleyen Eroğlu, sadece Afyonkarahisar ve Türkiye'ye değil, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne de hizmet ettiklerine dikkati çekti. Eroğlu şunları söyledi:

"KKTC'de, Türkiye'den 107 kilometre uzaklıktaki Geçitköy Barajı'na su akıtacağız. Yılda 75 milyon metreküp su vereceğiz. Bu asrın projesini 7 Mart 2014 saat 12.59'da hayata geçirmiş olacağız. İşte fark bu. Muhalefet bunu hayal bile edemez. Biz muhalefetin hayalinde bile göremeceği işlere imza atıyoruz."

Ak Parti Kadın Kolları'nın 2 milyon 355 bin üyesi olduğunu, bunu daha da artırmak istediklerini belirten AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit ise, "Kadınlar için çok şeyler yapan bir partiyiz. 3 milyon 800 üye hedefimiz var, buna doğru hızlı ilerlediğimizi görüyorum. Kimse 'Ak Parti kadını eve kapatıyor' dememeli. Çünkü Ak Parti, kadın hakları konusunda çalışıyor" dedi.

Ak Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları'nın 3'üncü Genel Kurulu'nda, tekrar başkan adayı olmayan Fatma Akbaba'nın yerine Hatice Dudu Özkal seçildi. Tek listeyle yapılan seçimin ardından yeni yönetim, toplu fotoğraf çektirdi.