Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Bursa Akademik Odalar Birliği’nde düzenlenen diploma törenine katıldı. Murat Kamaç ve Murat Işık ile birlikte avukatlık ruhsatnamesini almaya hak kazanan Enes Çelik’e ruhsatnamesini babası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik verdi. Tören sırasında duygulu anlar yaşayan Bakan Çelik şunları söyledi:

"Burada diplomalarını almaya hak kazanan 3 gencimize başarılar diliyorum. Bir anne ve baba için bu an insan hayatındaki en önemli anlardan birisi. Çok şükür bugün bu diploma törenini de gördük. Bunlar çok güzel anlar. Umarım her günümüz böyle olur. Çok heyecanlı ve mutluyum. Bu üç genç arkadaşımıza üç bakan tarafından diplomalarının verilmesi de ayrı bir güzellik. Ben her üç gencimize de hayatlarında başarılar diliyorum."

Töreni düzenleyen Bursa Barosu’na ve törene katılan diğer bakanlara teşekkür eden Bakan Çelik törenin ardından ailesiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.



SB(FK/COŞ)