Gölbaşı Belediyesi'nce yaptırılan 'Bahçeli Parkı', 'Bahçeli Kültür Merkezi' ve 'Bahçeli Parkı Yaşlılar Kültür Evi' ile 'Rauf Denktaş Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi' MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin de katıldığı törenlerle açıldı. 

HAKİM VE SAVCILARIMIZ TERÖRİSTLERİN DOĞRUDAN HEDEFLERİ ARASINDADIR

Geçtiğimiz günlerde uğradığı silahlı saldırıda şehit olan Ovacık Başsavcısı Murat Uzun'u hatırlatan Bahçeli, hakim ve savcıların da teröristlerin doğrudan hedefleri arasına girdiğini belirterek şöyle konuştu: "Artık hâkim ve savcılarımız da teröristlerin doğrudan hedefleri arasındadır. Maksat devleti belirli bir bölgeden arındırmak ve kamu görevlilerini ayıklamaktır. Bunun için de 'tehdit-propaganda-infaz' üçgeni sürekli genişletilmektedir. Maalesef bölücü terör örgütü, bulduğu uygun ortamda cinayetlerini gerçekleştirirken, müzakere prizmasından bakan şaşı ve şaibeli bakışlar mücadele azmini kırmakta ve yıpratmaktadır. Canımıza ve hayat hakkımıza göz koyan teröristlerle müzakere ve mütareke çağrıları iktidardan muhalefete kadar oluşan teslimiyet kuşağında hayâsızca dillendirilmektedir. Sanki PKK galip taraftır da, Türk milletinin bölücü taleplere boyun eğmesi istenmektedir. Yarım demokrasi bilgisi, yanlış özgürlük algısı ve yozlaşmış barış anlayışı, terörü canlı ve diri tutmak için neredeyse seferber olmuştur."

TERÖRLE MÜCADELE EDECEK KİMSE KALMASA DA, TEK BAŞINA MHP VARDIR VE AYAKTADIR Oslo görüşmelerini hatırlatan Bahçeli, terörle mücadele konusundaki tutumları nedeniyle iktidar ve muhalefeti eleştirerek, "Biz alçalmayan, baş veren, ama baş eğmeyen bir ecdadın torunlarıyız. Kimse kalmasa da, bölücü terörle mücadele edecek kimseler bulunmasa da, emin olun tek başına Milliyetçi Hareket Partisi vardır ve ayaktadır. Biz yaparız, biz başarırız ve biz Türk milletine silah doğrultan elleri fırsat verilirse muhakkak kırarız" diye konuştu.



DHA (GD/RT)