Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ve Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen Hilye-i Şerif Sergisi'ni gezdi. Başbakan Erdoğan'ın kızları Sümeyye ve Esra Erdoğan, sergideki eserleri büyük bir dikkatle inceledi. Serginin ardından eser sahiplerine, bakanlar tarafından ödülleri verildi. Bakanlar, serginin ardından Büyük Dua (Cevşen) konserini dinledi.

BAŞBAKAN KATILMADI


Sergide olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Bakan Bağış, Başbakan'ın programlara katılmamasıyla ilgili olarak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da sergide olmayı çok arzu ettiğini, programına da aldığını ancak son anda çıkan bir mazereti sebebiyle katılamadığını belirtti. Bağış, Başbakan'ın bütün sanatçıları tebrik ettiğini de dile getirdi.

"SURİYE'DEKİ OLAYLARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ"


Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, basın mensuplarının Suriye ile ilgili sorularını yanıtlayarak, gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirtti. Bağış, "Birleşmiş Milletler'in bir değerlendirme yapması söz konusu. Dışişleri Bakanımız Münih'te yoğun temas içerisinde. Başbakanımızın talimatıyla gelişmeleri anbean takip ediyoruz" dedi.



YK (TT)