Olay, Bodrum İlçesi Yeniköy Mahallesi'nde bugün saat 08.00'de meydana geldi. Bodrum’un yerlisi olan Emin Ömür, iddiaya göre yıllar önce Bulgaristan’dan ilçeye göç eden ve bacanağının kızıyla evlenen Emin Özkan'ı aileden biri olarak kabul etmeyip onunla sürekli tartışma içinde oldu. Yıllar süren tartışmada bugün kan aktı. Emin Ömür evindeki av tüfeğiyle bacağının damadı, havai fişek ve lazer organizasyonları yapan Emin Özkan’ı, av tüfeğiyle evinin bahçesinde başından vurdu. Ağır yaralanan evli ve iki çocuk babası Emin Özkan, sağlık ekipleri tarafından Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalelere rağmen talihsiz adam hayatını kaybetti. Hastaneye akın eden yakınları acı haberle sinir krizi geçirdi.

NOT BIRAKIP İNTİHAR ETTİ

Polis, Emin Özkan'ı vuran Emin Ömür’ü yakalamak için çalışma başlatırken, Kıbrıs Şehitleri Caddesi Göktepe Mevkii'nden, silah sesi duyulduğu ihbarı yapıldı. Göktepe Mevkii'ndeki Bodrum Kalesi manzaralı kulübeye giden polis, Emin Ömür'ün çene altından av tüfeğiyle vurulmuş olduğunu gördü. Olay yerindeki incelemede Ömür'ün çocuklarına üzerinde “Annenizi kaybettim, ben dünyaya doydum. Yeter artık” yazılı bir not bıraktığı belirlendi.

Yaklaşık 5 yıl önce eşini kaybettiği ifade edilen Emin Ömür’ün cesedi Bodrum Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Emin Ömür'ün 1980 ile 1985 yıllarında Bodrum Şoförler Odası'nda başkanlık yaptığı da öğrenildi. Emin Ömür’ün intihar ettiğini öğrenen ve bir günde iki acı yaşayan aile yasa boğuldu. Bu arada her iki cenaze de otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.