Olay, Germencik İlçesi'ne bağlı Alangüllü Köyü yakınındaki bir şantiyede dün öğle saatlerinde meydana geldi. Kepçe operatörü Durgut Gülşen, yanına oğlu Yusuf Gülşen'i de alıp çalıştığı şantiyeye gitti. Yaklaşık 2.5 saat boyunca kepçe kullanan Durgut Gülşen, bir ara oğlunu da yanına aldı. Daha sonra minik Yusuf uykusunun geldiğini söyleyince babası onu kepçeden indirdi. İddiaya göre, Yusuf elini yıkamak için şantiyedeki atık suların biriktirildiği havuza yaklaştı ancak burada dengesini kaybedip suya düştü.

Bir süre sonra oğluna bakmaya giden Durgut Gülşen, şantiyedeki çalışanlara Yusuf'u sordu. Oğulunu görenin olmadığını öğrenen baba arkadaşlarıyla aramaya çıktı. Şantiye içindeki atık suların depolandığı havuzun yanına gelen baba Durgut Gülşen, oğlunu su üstünde hareketsiz halde buldu. Havuzdan çıkartılarak ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan minik Yusuf'un yaşamını yitirdiği belirlendi. Acı haberi alan baba Durgut ve anne Esra Gülşen sinir krizi geçirdi.

Hastanedeki işlemleri tamamlanan minik Yusuf'un cenazesi bugün ailesine teslim edildi. Söke'nin Çeltikçi Mahallesi'nde yaşayan Gülşen ailesi, ilçe merkezindeki Kocacami Camii'nde öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Yusuf Gülşen'in cenazesini, Söke Asri Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verdi.

Oğlunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan baba Durgut Gülşen, "Kepçe kullanırken kucağımda oturdu. Yaklaşık 2.5 saat kepçede kaldık. Daha sonra uyuyacağını söyledi. Kepçeden indirdim, elini yüzünü yıkamaya gitti. Bir süre sonra merak edip baktığımda ve işyerindeki arkadaşlara sorduğumda görmediklerini söylediler. Çevrede aramaya başladık ve işletme içinde bulunan atık su ile dolu havuzda suyun yüzeyinde hareketsiz bulduk" dedi.



NM(AÖ/CK)