Uğur Acar'ın fiziksel ve işitme engelli babası Mehmet Acar, köye gelen gazetecilere işaret dili ve güçlükle konuşarak ameliyattan sonra oğlunu görmeye gidemediğini belirterek, "Ben cahilim, Antalya'da kaybolurum" dedi.

Gazetecilerin dizüstü bilgisayardan Uğur'un yeni halini gösterdikleri baba Mehmet Acar, oğlunun yüzünün çok iyi olduğunu ve beğendiğini yaptığı işaretle anlattı. Acar, oğlunun gazetelerdeki fotoğraflarını öptü.

Akrabaları ve köylüleri ise Uğur'un bir an önce sağlığına kavuşarak köylerine dönmesini sabırsızlıkla beklediklerini belirtti. Gebece Köyü'nden Remzi Sarı, Uğur'un en çok sucuklu yumurtayı özlediğini gazetelerden öğrendiklerine değinerek, "Uğur köye döndüğü zaman ona sucuklu yumurta yapacağız. En iyi şekilde karşılayacağız" diye konuştu.

Akrabalarından Mehmet Acar da, Uğur'un büyük sıkıntılar ve zahmetler çektikten sonra bu hale gelmesini sağlayan herkese teşekkür etti.

Gazetelerde, özellikle yurtdışından Uğur'a evlenme teklifleri geldiğini okuduklarını anlatan Mehmet Acar, "Uğur'un yabancılarla evlenmesini istemiyorum. Türk, Müslüman biriyle evlensin" dedi.