Kaza, Akhisar İlçesi Kayalıoğlu Beldesi girişindeki Kurtuluş Petrol istasyonu önünde dün sabah saatlerinde meydana geldi. Çalıştığı firmaya gitmek üzere 45 NR 291 plakalı motosikletiyle evden çıkan işçi Rıdvan Gül, asfaltlama çalışması nedeniyle kapalı yolda ilerlediği sırada, İzmir yönüne giden ve akaryakıt istasyonuna girmek için kapalı yola girip manevra yapan 30 yaşındaki Hüseyin Çayır yönetimindeki 35 DA 7649 plakalı otomobile yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten fırlayan evli ve bir çocuk babası Gül ağır yaralandı. Olay yerine çağırılan ambulansa konan Rıdvan Gül, Akhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı. Polis tarafından gözaltına alınan otomobil sürücüsü Çayır ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

EVLAT ACISINA DAYANAMADI

Kazayı öğrenip hastaneye koşan yakınları, yaşam savaşı veren Rıdvan Gül'ün hayata tutunmasını beklerken saat 22.00 sıralarında acı haber geldi. Gül'ün yakınları ölüm haberiyle yıkıldı. Umutla oğlundan gelecek iyi haberi beklerken, ölüm haberini alan baba İbrahim Gül baygınlık geçirdi. Hastanede, sağlık kontrolünden geçirilen İbrahim Gül, daha sonra yakınları tarafından evine götürüldü. Gözyaşları bir an olsun durmayan baba Gül, evlat acısına daha fazla dayanamadı ve bugün saat 05.00 sıralarında fenalaştı. Hastaneye kaldırılan baba İbrahim Gül'ün kalp krizi nedeniyle can verdiği belirlendi.

YAN YANA GÖMÜLDÜLER

Peş peşe hayata gözlerini yuman baba ile oğlu için bugün Yeni Gülruh Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Gül ailesi ve yakınları katıldı. İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından baba ile oğlu gözyaşları arasında Yeni Mezarlık'ta toprağa verildi.



BG(AÖ/CK)