Geçen hafta cuma günü HÜ'de çift kol ve bacak nakli yapılan Şevket Çavdar'ın dün akşam saatlerinde yaşamını yitirmesi, yaklaşık 1.5 ay önce AÜ Hastanesi'nde çift kol nakli yapılan Atilla Kavdır'ın ailesinde endişeye neden oldu. İbrahim Kavdır, oğlunun sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldığını aktardı. Şevket Çavdar'ın ölüm haberinin kendilerini çok üzdüğünü söyleyen baba Kavdır, "Çok üzgünüz. Şevket Çavdar'a Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz. Atilla şükürler olsun çok iyi. Herhangi bir sorun yaşamıyor. İnşallah sağlıklı bir şekilde taburcu olacak" diye konuştu.

HER ŞEY YOLUNDA

İbrahim Kavdır, "Sabah saatlerinde Atilla'nın sağlık durumuyla ilgili haber aldım. Zaten yanından 24 saat ayrılmayan eşiyle sürekli irtibat halindeyiz. Hastanede olmadığımız saatlerde de telefonla görüşüyoruz. Doktorları da her şeyin yolunda olduğunu, kolundaki bazı şişliklerin zamanla geçeceğini söyledi. Ayrıca, iç organlarla ilgili ilaçların bir süre sonra kesileceğini, daha sonra sürekli kullanacağı ilaçların ayarlanacağını aktardılar" dedi.

ÇAVDAR'IN ÖLÜMÜ UĞUR ACAR'I DA ÜZDÜ

Çift kol ve bacak nakli yapılan Şevket Çavdar'ın dün yaşamını yitirmesi, Türkiye'de ilk yüz nakli yapılan Uğur Acar'ı da üzdü. Sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki kişisel sayfasında Şevket Çavdar'ın ölümüne ilişkin bir paylaşımda bulunan Uğur Acar, Çavdar ailesine başsağlığı diledi.

'AĞABEYİMİ KAYBETMİŞ KADAR ÜZÜLDÜM'

Şevket Çavdar'ı tanımamasına rağmen ölüm haberine çok üzüldüğünü kaydeden Uğur Acar, mesajında, "Şevket Çavdar kardeşimi tanımıyordum ama hayatını kaybettiğini duyduğumda bir ağabeyimi kaybetmiş kadar çok üzüldüm. Buradan kendi adıma ailesindeki herkese başsağlığı diliyorum. Allah cennette kavuştursun diyorum" ifadelerine yer verdi.



EA(SU/CK)