"GÜNLERİM AĞLAYARAK GEÇİYOR"


Rahat tavırlarıyla dikkat çeken Yıldırım, basın mensuplarının sorularına ilginç cevaplar verdi. Bir basın mensubunun "Hangi koğuşta kalıyorsunuz" sorusuna "Ben de bilmiyorum" dedi. Gazetecilerin kiminle kaldığını sorması üzerine ise "Tek başıma kalıyorum. Sormayın bunları. Davayla ilgilenin" dedi.


"GÜNLERİM AĞLAYARAK GEÇİYOR"


Yıldırım bir gazetecinin "Kitap okuyor musunuz, hangi kitapları okuyorsunuz? sorusuna gülerek, "Nereden sevdim o zalim kadını" adlı kitabı okuyorum" dedi. Ardından spor yapıp yapmadığının sorulması üzerine, "24 saat yapıyorum. Spor kulübü başkanıyım" dedi. Günlerinin nasıl geçtiğini soran gazetecilere ise gülümseyerek, "Ağlayarak" diye yanıtladı.


"EVLENSEYDİM TAKIYLA, GELİNE TEDBİR KOYACAKLARDI"


Yıldırım gazetecilerle sohbet ederken yanına tutuklu sanık menajer Abdullah Başak'ın gelmesi üzerine "Seni alacaklarına beni aldılar...beni götürüyorlar" dedi. Bunun üzerine Başak, "Sanki ben dışarıdayım, ben de buradayım. Mini Cooper 5 ayda üç kez el değiştirdi. İlk önce Korcan'ın, sonra kız kardeşinin en son benim kız kardeşimin oldu. En son ben de karar kıldılar. Bu operasyon üç ay daha olmasaydı evleniyordum. O zamanda evlenseydim bu düğün şike parasıyla mı yapılmış olacaktı. Düğün yapsaydım, evlenseydim bu düğün şikeyle yapılmış diyerek takıyla geline tedbir koyacaklardı" dedi.


"PAZARTESİ ATIŞ SERBEST"


Yıldırım gazetecilere "Memleket davaları ile ilgilenin. Korkmasınlar herkes çok korkuyor. Yarın çok sert mesajlar gelecek. Bir şahsa yönelik mesajlar olacak. Pazartesi gününe kadar iddianame okunacak. Savunmam Çağlayan'da olacak. Pazartesi atış serbest olacak. Bu yaştan sonra Metris'i, Silivri'yi, savcı ve hakimi gördüm. Silivri mahkeme salonu çok güzelmiş. İki hafta görüş yok" dedi.


"YARIN ÇOK SERT MESAJLAR GELECEK"


Yarın çok sert mesajların geleceğini ifade eden Yıldırım, "Bir şahsa yönelik mesajlar olacak. Pazartesi gününe kadar iddianame okunacak. Savunma Çağlayan'da olacak. Pazartesi'den sonra atış serbest" ifadesini kullandı. Aranın ardından duruşma iddianamenin okunmasıyla devam ediyor.


(BB)