Futbolda şike soruşturması kapsamında tuklanan ve yaklaşık 1 yıl Metris Cezaevi'nde kaldıktan sonra bu ayın başında tahliye edilen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yanında eski Fenerbahçeli futbolcu, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski asbaşkanı Nihat Özdemir ile birlikte havayoluyla İzmir’e oradan da karayoluyla Aydın’a geldi. Konak Belediye Başkanı CHP’li Hakan Tartan'ın aralarına katıldığı Yıldırım ve yanındakiler Aydın'da Adliye’ye giderek, Cumhuriyet Savcısı’ndan Mehmet Ağar ile görüşmek için gerekli izni alıp Yenipazar’a geçti.

Yıldırım, Özdemir, Kiğılı, Dilmen ve Tartan, Ağar'la görüşmek için Yenipazar K1 Tipi Kapalı Cezaevi'ne girerken, bu sırada, Yıldırım’ın geldiğini öğrenen Fenerbahçe taraftarları da cezaevi önüne akın etti. Korumalar sıkı güvenlik önlemi alırken, Yıldırım ve yanındakiler, cezaevinde yaklaşık 45 dakika kaldı.

Görüşün ardından cezaevi kapısından çıkan Aziz Yıldırım’la hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen taraftarlara korumalar izin verdi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile beraberindekiler yemek için pideleriyle ünlü Yenipazar ilçe merkezine gitti.

Bu arada Cezaevi yakınına geçtiğimiz günlerde yapılan helikopter pistine de bir helikopter indi. Helikopter Yıldırım ve beraberindekileri almak için hazır bekledi.

AĞAR DA YILDIRIM’I ZİYARET ETMİŞTİ

Yenipazar Cezaevi’nde Susurluk davasından aldığı 2 yıllık hapis cezasını çeken Mehmet Ağar, geçen yıl, futbolda şike iddiaları soruşturması kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı konulduğu Metris Cezaevi’nde ziyaret etmişti.