Muratpaşa İlçesi Etiler Mahallesi'nde sabah saatlerinde hem ağlayıp hem koşan kadını görenlerin durumu bildirmesi üzerine mahalleye polis ekibi sevk edildi. Bu sırada ara sokaktan çıkıp polis otomobilinin önüne atlayan Z.M., "Ne olur bana yardım edin" diyerek polis aracına bindi.

Azeri uyruklu Z.M., polise, bir kuruluşta özel güvenlik görevlisi olarak çalışan birlikte nikahsız yaşadığı G.A.'nın kendisini sürekli dövdüğünü ve vücudunun büyük bölümünde morluklar olduğunu söyledi. Bunun üzerine polis, Z.M.'yi Adli Tıp Kurumu Tabibliği'ne götürdü. Burada sağlık raporu alınan kadın, G.A.'dan şikayetçi olduğunu söyledi.

Daha sonra Meydan Polis Merkez Amirliği'ne götürülen Z.M., "G.A. ile nikahsız birlikte yaşıyoruz. Suçum olsun olmasın bana sürekli dayak atıyor. Sabah yine hiç suçum yokken dövdü. Konuksever Mahallesi'ndeki evden koşarak kaçtım. Ne kadar koştuğumu bilmiyorum. Polis arıyordum. Polis aracını görünce yanlarına gidip yardım istedim" diye konuştu.

Vücudunun çeşitli yerlerinde hem eski hem yeni darbe izlerine, ezilme ve morluklara rastlanan kadın, polis merkezinde koruma altına alındı. Polis, şüpheli G.A.'yı arıyor.



SK(SU/CK)