Olay, Kuşadası İlçesi Kadınlerdenizi Mevkii'ndeki 5 yıldızlı bir otelin girişinde bugün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Pamukkale Üniversitesi’nden 2008 yılında mezun olduktan sonra özel güvenlik firmasında işe başlayan, ardından da 5 yıldızlı bu otelde görevlendirilen Kübra Büberci, geçen Ocak ayında Kuşadası'ndaki başka bir beş yıldızlı otelde garson olarak çalışan Doğan Yılmaz ile tanıştı. Sevgili olan ikili, evlenmeye karar verdi ve bir süre sonra nişanlandı. Ancak aşırı derecede kıskanç olduğu ileri sürülen Doğan Yılmaz ile Kübra Büberci arasında tartışmalar yaşanmaya başladı. Tartışmaların sıklaşması üzerine bunalan Kübra Büberci, geçen cumartesi günü evlenmekten vazgeçtiğini, artık ayrılmak istediğini söyledi.

GÖREVLİ OLDUĞU KULÜBEDE VURDU

Ayrılığı kabul etmeyen Doğan Yılmaz, kendisini terk eden nişanlısıyla arasını düzeltmek için sık sık çalıştığı otele gitti, ancak Kübra Büberci geri adım atmadı. 

Bugün öğlen otomobille Kübra Büberci’nin çalıştığı otelin önünden geçen Doğan Yılmaz, genç kızın giriş kulübesinde görevli olduğunu görünce hemen eve gidip otomatik av tüfeğini aldı. Tekrar otelin girişindeki kulübeye gelen öfkeli aşık, yalnız olan Kübra Büberci’nin başına bir el ateş etti.

TURİSTLER DEHŞETE TANIK OLDU

Tur otobüsüyle geldikleri otelin önünde giriş yapan turistler, silah sesini duyunca büyük korku yaşadı. Kulübeden sokağa çıkan Doğan Yılmaz, pompalı tüfeği bacaklarının arasına sıkıştırıp tetiğe bastı. İki el ateş alan tüfekten çıkan saçmalar, Yılmaz’ın başına isabet etti. Dehşete kapılan onlarca turist, korku içinde otelin iç kısımlarına kaçtı. Otel personeli, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri iki gencin de olay yerinde yaşamlarını yitirdiğini belirledi.

ANNESİNE NOT BIRAKMIŞ

Kübra Büberci'yi öldürüp intihar etmeye karar veren Doğan Yılmaz’ın cesedini inceleyen polis, pantolonun cebinden annesine yazılmış bir not buldu. Yılmaz’ın notta, 'Anne ben gidiyorum hakkını helal et' yazdığı öğrenildi.

AİLESİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kuşadası İlçesi’ne bağlı Yaylaköy Köyü’nde babası ve kız kardeşi ile yaşayan Kübra Büberci’nin ölüm haberini alan yakınları, olay yerine koştu. Korkunç manzara karşısında talihsiz kızın yakınları gözyaşlarına boğuldu. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.