Olay, merkez Yüreğir ilçesi Hacı Sabancı Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, eşinden boşanmak isteyen 26 yaşındaki Gamze Tekin, annesi Elif Dolaşkan, kızı Elif ve kız kardeşi ile boşanma davası için adliyeye gitti. Eşi Sedat Tekin'i görüşmek için adliye önüne çağıran Gamze Tekin, buluşma yerine gelen kayınbiraderi Vedat Tekin tarafından tartaklandı. Olaydan kısa süre sonra Gamze Tekin ve ailesinin bulunduğu otomobil, başka bir otomobilin çarpması sonucu şarampole yuvarlandı.

Metrelerce sürüklendikten sonra takla atarak duran otomobilde bulunanlar mucize eseri kazayı hafif siyrıklarla atlattı. Yaşadığı kazayı anlatan Gamze Tekin, "Vedat Tekin beni ve annemi dövmeye kalkışınca, bir araca binerek olay yerinden ayrıldık. Takip edildiğimizi bilmiyorduk. Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'ndan Hacı Sabancı Bulvarı'na döndüğümüz sırada içinde kayınbiraderim Vedat Tekin, eşim Sedat Tekin, eşimin birlikte yaşadığı kadın Büşra Yıldırım ve 2 kişinin daha bulunduğu otomobil, bizim araca çarptı. Yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandık" dedi.

4 yıldır babasının yanında kızı Elif'le yaşadığını ve çalışarak geçimini sağladığını belirten Gamze Tekin, "Eşim Sedat, çocuğumu 4 yılda sadece 10 kez görmüştür. Yakın zamanda, eşimin Büşra Yıldırım adlı bir kadınla birlikte yaşadığını ve bu kadını para karşılığı erkeklere pazarladığını öğrenince, eşimden ayrılmak istedim. Fakat sürekli beni tehdit etti. Polise eşimin bir kadınla yaşadığını şikayet ettiğimde, beni savcılığa yönlendirdi. Savcılığa gittiğimde ise, zinanın suç olmadığı ve bu konuda birşey yapamayacaklarını söylediler. Ben de boşanmak istediğimi söylediğimde başımıza bu olay geldi" diye konuştu.

KARAKOLDA GERGİNLİK YAŞANDI

Gamze Tekin'in araçlarını uçuruma yuvarladığını ileri sürdüğü eşi Sedat Tekin, Vedat Tekin ve Büşra Yıldırım polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin Akıncılar Polis Merkezi'ne getirildiği sırada, Gamze Tekin'in yakınları saldırmak isteyince, polis duruma müdahale etti.

Olaya karıştığı belirtilen 01 BT 522 plakalı otomobil ise, polis merkezinin bahçesine çekildi.

CK (SSA) (FOTOĞRAF)