Tutuklu sanık İlhan Ekşioğlu duygusal bir savunma yapınca kızı dayanamayarak " "Baba seni çok seviyorum" diye bağırdı. Bu sözler salondakilere duygusal anlar yaşattı, bazı sanıklar ve sanık yakınlarının gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

 


"ÇOK ACI ÇEKİYORUM"


Öğleden sonraki bölümde tutuklu sanık İlhan Ekşioğlu kürsüye çağrıldı. Fenerbahçe Asbaşkanı Ekşioğlu ek savunmasında duygusal bir konuşma yaptı. Tutuklandığı günden buyana ailesi için endişelendiği belirten Ekşioğlu, “Her akşam saat 05.00’da evde olan bir baba olarak ve ailem tek başına tüm zorluklarla baş başa kaldığı için endişeliyim. Oğlum her mahkeme akşamı soruyor, kızım da büyük bir insan gibi kardeşlerine anlatmaya çalışıyor. Üzüntüsünü belli etmemeye çalışıyor ama daha fazla dayanamayacaklarını görüyorum" dedi.


"EVE KAZANAN OLARAK GİTMEK İSTİYORUM"


“Kendi adıma çok acı çekiyorum" diyen Ekşioğlu sözlerine şöyle devam etti:


"Yattığım sürenin 3 katını yatmış gibi hissediyorum. Çocuklarıma sarılmak gökyüzüne sınırsız bakmak istiyorum. 32 metrekare avlumuz var, onun müsaade ettiği kadar bakabiliyoruz. Her mahkeme akşamı kızımın umutsuzlukla buradan çıkmasına dayanamıyorum. Her karara saygı duyacağım. Oğlumun söylediği gibi eve kazanan olarak gitmek istiyorum."


"BABA SENİ ÇOK SEVİYORUM"


Ekşioğlu'nun savunmasını tamamlamasının ardından kızı Tuana Ekşioğlu’nun, “Baba seni çok seviyorum" diye bağırması duruşma salonunda duygulu anlar yaşanmasına neden oldu. Başta baba Ekşioğlu olma üzere bazı sanıklar ve sanık yakınlarının gözyaşlarını tutamadığı görüldü.


Duruşma Ekşioğlu'nun avukatının savunmasıyla devam ediyor.


CT (MK)