WipeOut yarışma programını sunmak için Aydın’a gelen Asuman Krause, Forum Aydın AVM Müdürü Hakan Elmastaş, Müdür Yardımcısı Haluk Türkel ve Halkla İlişkiler Müdürü Ceyda Durak tarafından karşılandı. İlk olarak Aydın’ın sevilen mekanlarından Paşa Konağı’nda yöresel lezzetlerin tadına bakan Krause, DHA’ya konuştu.

WipeOut’u dünyanın en büyük oyun parkuru Arjantin’de çektiklerini hatırlatan Krause, televizyonda izleyenlerin “Ben de yaparım” düşüncesinden yola çıkarak, yarışmanın Forum AVM’lerde düzenlenmesini sağladıklarını belirtip, “Haydi buyurun yapın” demek istediklerini vurguladı. Sunduğu tüm yarışmaların yerinin kendisinde ayrı yeri olduğunu belirten Krause, WipeOut’ta geçen diyalogların tamamen doğal olduğunun altını çizdi. Krause, ilk yarışmalarda, Tamer İpek ve Engin Güzel’in hazırladığı ve Orhan Ayhan’ın seslendirdiği metnin de ayrı bir renk kattığını belirtti.

Aydın’a ilk kez geldiğini ve çok gezmeye zamanı olmadığı söyleyen Krause, “Aydın Forum AVM Müdürü Hakan Elmastaş bizi Paşa Konağı’na götürdü. Aydın’ın yemeklerine bayıldım. Özellikle zeytinyağlı ve yöresel yemekleri bir harika. Aydınlılar’ın ilgisine de çok teşekkür ediyorum. Burada bulunmaktan dolayı çok mutlu oldum” dedi.



CU (İÖ/AAA)