İnegöl AVM, kuruluşunun birinci yıl dönümünü Murat Dalkılıç konseriyle kutladı. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı ve AVM açık alanının hınca hınç dolduğu programda sahneye çıkan Dalkılıç, yeni albümünden şarkıları ile eğlenceli anlar yaşattı. Konsere, Yenişehir, İznik, Domaniç ve Kestel ile Bursa bölgesinden de gelen gençler de katıldı. İnegöl AVM ortasındaki havuz arkasında kurulan dev sahnede sevenleri ile buluşan Dalkılıç, sahneyi karış karış gezip sevilen şarkılarını seslendirdi.

VOKALİSTTEN ETKİLİ PERFORMANS

Dalkılıç, konserin sonuna doğru sahneyi vokalisti Zeynep'e bıraktı. Seslendirdiği şarkılarla etkili bir performans sergileyen Zeynep, İnegöllüler'den büyük alkış aldı. Vokalist Zeynep'in seslendirdiği şarkılara Dalkılıç da elektronik gitarla eşlik etti.

Konser sonunda ise İnegöl AVM Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Kırcalı tarafından Murat Dalkılıç’a çiçek takdim edildi. Kırcalı, konsere katılan İnegöllülere ve genç popçuya teşekkür etti.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Murat Dalkılıç, "İnegöl’e ilk gelişim. Atmosfer gerçekten çok güzeldi. İnşallah en kısa zamanda yeniden İnegöllülerle buluşmak isterim" diye konuştu. Dalkılıç, "İnegöl denince aklınıza ne geliyor" sorusunu ise "Köfte" diyerek cevapladı.