Geçen 21 Ocak'ta ameliyat olan ve geçirdiği 69 günün sonrasında cumartesi günü taburcu edilen Atilla Kavdır, günlerini Kepez İlçesi Esentepe Mahallesi'ndeki müstakil evinde ailesiyle geçiriyor. Daha önceki basın toplantılarında en büyük isteği sorulduğunda "Çocuklarımın elinden tutup gezmek istiyorum" diyen Atilla Kavdır'ın eşi Ayşe Kavdır'ın eline ilk dokunuşu, dün gerçekleşti. Her fırsatta mutlu olduğunu söyleyen Atilla Kavdır, "Herkes evime döndüm diye çok mutlu, sevinçli. Bu sevinci ailece yaşıyoruz" diye konuştu.

Evini ve odasını çok özlediğini söyleyen Atilla Kavdır, "Evimde en çok şu an yattığım yatağımı özlemiştim. Çocuklarımın ve akrabalarımın evimin önünde beni beklediklerini gördüğüm an çok duygulandım. Sağlığıma tam kavuştuğum gün ailece dost ziyaretlerine gidip, onları da evimizde misafir edeceğiz" dedi.

"HEP BU GÜNÜ HAYAL ETMİŞTİK"

Atilla Kavdır'ın 17 yıllık eşi Ayşe Kavdır, eşinin ilk kez eline dokunup, elini tuttuğu anı heyecandan anlatamadı. İlk kez kocasının elini tuttuğu anda neler hissettiği sorulan Ayşe Kavdır, şunları söyledi:

"Sevinçliyim. 17 yıllık eşimin ilk kez elini tutuyorum. Sevinçliyim. Duygularımı anlatamıyorum. Hep bu günü hayal etmiştik. İnşallah kocamın parmaklarında alyans, kolunda saat taktığı günleri de göreceğim. Atilla'nın kolunda saatine baktığı günleri ve parmağında evlilik alyansımızı gördüğüm günleri hep istemiştim. İnşallah o günleri de yaşayacağız. Daha sonra da gönlümüzün istediği yerlere el ele kol kola gideceğiz."