Olay dün saat 22.00 sıralarında Varsak Semti Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki Varsak Köprüsü'nde meydana geldi. Bir arkadaşının askere uğurlamak için konvoyla yola çıkan 23 yaşındaki Cihan Karakurt, konvoyda 19 yaşındaki Tevfik K., 21 yaşındaki, 21 yaşındaki Süleyman N. ile Yunus E., 22 yaşındaki Ramazan K. ile Metin K. ile ile tartıştı. Tartışma ardından halı sahada maç yapan ağabeyi Cem Karakurt'u telefonla arayan Cihan Karakurt, tehdit edildiğini söyleyerek yardım istedi. Yanında iki arkadaşıyla birlikte kardeşinin çağırdığı noktaya gelen Cem Karakurt, araçtan iner inmez grubun arasında kalan kardeşini almak istedi. Bu sırada grubun saldırısı ile karşılaşan Cem Karakurt, kalbinden aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralandı. Grup içinde bulunan Yunus E. daha sonra Cihan Karabulut'u da kalbinden bir bıçak darbesi ile yaraladıktan sonra koşarak uzaklaştı.

Ağır yaralı olarak Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürülen Cihan ve Cem Karabulut, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarıladı. Olayla ilgili operasyon yapan polis bıçaklı kavgaya karışan Tevfik K., Süleyman N., Yunus E., Ramazan K. ve Metin K.'yı gözaltına aldı.

Kavgada ölen Cihan ve Cem Karabulut kardeşler için bugün Antalya Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törenin ardından iki kardeşin cenazeleri toprağa verilmek üzere memleketleri Sivas'ın Yıldızeli İlçesi'ne gönderildi.



EB(SU/İD)