Olay, dün merkez Akdeniz İlçesi'ne bağlı Adanalıoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Sertbaş Uçar ile 6 yıllık eşi Alev, bir yıl önce aralarındaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. İddiaya göre Alev Karakavuk, boşandıktan sonra İlhan Acar ile ilişki yaşamaya başladı. Bu ilişkiyi öğrenen Sertbaş Uçar, İlhan Acar'ın evine bastı. Kapıyı arkadan kilitleyen Uçar, bir süre konuştuğu İlhan Acar ile evde bulunan kardeşi 27 yaşındaki Mehmet Acar ile annesi 52 yaşındaki Acibe Acar'a tabancayla kurşun yağdırdı. İlhan Acar hayatını kaybederken Mehmet Acar ve Acibe Acar çeşitli yerlerinden yaralandı. Kaçan Sertbaş Uçar bu kez eski eşi Alev Karakavuk'u Tarsus İlçesi'nde çalıştığı bir sebze serasında buldu. Çocuğunun annesini de öldüren Uçar, aynı tabancayla başına ateş etti. Ağır yaralanan Uçar, götürüldüğü Tarsus Devlet Hastanesi'nde ameliyat edilmesine karşın akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

4'E YÜKSELDİ

Sertbaş Uçar'ın yaraladığı İlhan Acar'ın kardeşi Mehmet Acar da, tedavi gördüğü Adana'daki Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde bugün öğle saatlerinde yaşamını kaybetti. Alev Karakavuk ile İlhan Acar'ın yaşadığı aşk, 4 cana mal olurken, Sertbaş Uçar'ın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Hatay'a gönderildi.

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPIYORLARDI

Alev Karakavuk ile evlilik hazırlığı yaptığı ileri sürülen İlhan Acar ve Mehmet Acar'ın cenazeleri yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edildi. 3 cenaze için götürüldüğü Adanalıoğlu Mahallesi'ndeki Adanalıoğlu Mezarlığı'nda ayrı ayrı cenaze namazları kılındı. Acar kardeşlerinin cenazesi yan yana, genç kadının cenazesi ise ayrı bir yerde yakınları tarafından toprağa verildi.

Aynı olayda Sertbaş Uçar'ın yaraladığı Acibe Acar'ın ise tedavisi Tarsus Devlet Hastanesi'nde devam ediyor.