Geçen pazar günü sancıları artan, tansiyonu yükselen ve nefes darlığı yaşayan Nurgül Türkaslan, eşi 24 yaşındaki Gürkan Türkaslan tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada hemen doğuma alınan Nurgül Türkaslan, iki dakika ara ile 3 kız bebek dünyaya getirdi. Bebeklere 'Gülçin', 'Elçin' ve 'Yelda' adı verildi. Doğum sonrasında ise anne ve Yelda bebek, bir gün boyunca yoğun bakım ünitesinde kaldı, ardından da normal odaya geçti.

Opr. Dr. Bahar Meret, sezaryen ile 3 bebek dünyaya geldiğini söyledi. Opr. Dr. Meret, "Hastamız hastanemize acil olarak geldi. Biz de hemen gece doğuma aldık. Bebekler ile annenin sağlık durumları gayet iyi" dedi. Anne Nurgül Türkaslan, tek bebek beklerken 3 bebeğin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Türkaslan, "Üç çocuğumuz olduğu için çok mutluyum" diye konuştu. 

Hastanenin temizlik işlerini yapan taşeron firmada asgari ücretle çalışan baba Gürkan Türkaslan ise 3 bebeğin masrafının daha yüksek olduğunu kaydetti. Türkaslan, "Çok mutluyuz. Sayın başbakanımız 3 çocuk önerisinde bulunuyordu. Bizim 3 çocuğumuz oldu. Kendilerinden yardım bekliyoruz" dedi.



MY(LK/BT)