Merkez Canik İlçesi Gazi Mahallesi'nde 2011 yılı Eylül ayında meydana gelen olayda, iddiaya göre mahallelerindeki bir düğüne giden evli ve 1 çocuk babası Murat Uğur Armağan arkadaşlarıyla birlikte alkol aldı. Daha sonra düğünden ayrılan Armağan, evlerinin önünde park halindeki otomobilinin yanında arkadaşlarıyla sohbet etmeye başladı. Bu sırada sırada Eyüp Şen, otomobiliyle caddeden geçtiği sırada Armağan'a ait park halindeki otomobile çarptı. Kazanın ardından iki arkadaş arasında küfürlü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Armağan evden aldığı tüfekle ateş ederek arkadaşını karnından vurdu. Ağır yaralanan Şen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Murat Uğur Armağan da kısa sürede yakalanıp tutuklandı.

Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün ilk kez hakim karşısına çıkan Armağan, olaydan dolayı çok pişman olduğunu söyleyip, "Ben park halindeki otomobilimin yanında dururken, Eyüp kendisine ait araba ile hızlı bir şekilde geçti. Bu sırada benim arabama az bir şekilde çarptı. Ben de arkasından bağırdım. Arabayı durdurup aşağıya indi ve bana küfür etmeye başladı. Elinde iki bıçakla bana saldırdı. Ben kaçıp oturduğumuz apartmana girdim. Sonrada eve çıkıp babamdan kalma tüfeği alıp aşağıya indim. Sokakta kimse yoktu. Tam eve döneceğim sırada Eyüp elinde bıçakla yine bana saldırdı. Ben de ateş etmek zorunda kaldım" diye konuştu.

Duruşmaya katılan Eyüp Şen'in ağabeyi 41 yaşındaki Ömür Şen ise sanığa bağırarak, "Ekmeğini yedin kardeşimin şerefsiz. Dua ette bu mahkeme sana çok ceza versin" diye konuşarak şikayetçi olduğunu söyledi. Duruşma çıkışında ise iki taraf arasında Adliye koridorunda kavga çıktı. Kavgayı polisler ayırdı.