Seçim bölgesi Bursa'da gezi ve ziyaretlerini sürdüren Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Milliyet Gazetesi tarafından Hilton Bursa Otel’de düzenlenen 'Geleceğe Yatırım- Türkiye’ye Yatırım' konulu toplantıya katıldı.

Milliyet Gazetesi Yönetim Kurulu üyesi Meltem Demirören Oktay, gazete yöneticileri ve köşe yazarlarının katıldığı toplantıda konuşan Arınç, Bursa’da herkesin birlik ve dayanışma içinde yaşadığını söyledi. Arınç, Bingöl’de 8 polisin şehit olduğu saldırıya da değinerek, "Bugün yine acı bir haber aldık. Üzüntülüyüz. Bingöl’de, Karlıova’da polis kardeşlerimizin bulunduğu araç, uzaktan kumandalı alçakça bir suikast neticesinde 10 şu an polisimiz hayatını kaybetti" dedi.

Bülent Arınç, program sona erdikten sonra dinlenmek için  Polisevi'ne geçti. Bu sırada Arınç'ın gezisinde yanında olan eski basın danışmanı ve Basın Yayın Enformasyon Genel Müdür Yardımcısı Erkan Durdu, "Sayın Başbakan Yardımcımızın konuşmasında şehit ve yaralı sayısı konusunda sehven bir hata olmuştur. Şehit sayımız 8’dir. Düzeltilmesini rica ediyorum" diyerek gazetecilere uyarıda bulundu.



IA,FK(FK/SS)