Seçim bölgesi olan Bursa’daki gezisini sürdüren Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İnegöl İlçesi’nde 300 yataklı Devlet Hastanesi’nin temelini attı. Burada düzenlenen törende konuşan Arınç, Türkiye’nin sağlıkta çok başarılı bir noktaya geldiğini belirterek, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde gerçekleştirilen yüz nakli operasyonuna değindi. Arınç, Akdeniz Üniversitesi Rektörü ve ameliyatı gerçekleştiren tüm ekibi başarılarından dolayı kutladı. 

Temel atma töreninden ayrılırken Arınç'ın yanına gelen 13 yaşındaki Mehmet Halil adlı çocuk, babasının iki yıldan beri işsiz olduğunu söyledi. Arınç, küçük çocuğun verdiği mektubu cebine koydu.

AK PARTİ ALLAH'IN LÜTFU

Dha sonra partisinin İnegöl İlçe Teşkilatı kongresine katılan Arınç, burada da yaptığı konuşmada, AK Parti’nin Türkiye için Allah’ın lütfu olduğunu söyledi. Arınç, AK Parti sayesinde Türkiye’de sağlıktan ulaşıma her konuda çalışmalar yapıldığını ve bunların devam edeceğini kaydetti.

Bu arada kongrede Halil İbrahim Çamlıdere adlı eski bir siyasetçi arkadaşı Arınç’a sarıldı. Arınç, görüşme sırasında gözyaşlarına hakim olamayan Çamlıdere ile bir süre sohbet etti.