TFF Temsilciler Kurulu Başkanı Fatih Tanfer ve Ankara Bölge Müdürü Barış Hikmet Topçu ile birlikte Çankırıspor tesislerine gelen Arif Koşar, yenilenen Çankırıspor tesislerine hayran kaldı. Vali Vahdettin Özcan’ın da katıldığı ziyarette tesisleri gezen Koşar, futbolcuların odalarına girerek futbolculara ne kadar şanslı olduklarını söyledi.

Türkiye’nin tek kadın profesyonel kulüp başkanı olan Sevda Karaali’yi tebrik eden Koşar, Çankırı da büyük işlerin başarıldığını belirterek yapılan işlerin gönülden yapıldığının açıkça ortada olduğunu söyledi. Koşar, Vali Özcan ve Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali’ye milli takım forması ve çeşitli hediyeler sundu.

"HAYATIMDA İLK KEZ VADELİ HEDİYE ALIYORUM"

Vali Özcan ile Kulüp Başkanı Karaali de misafirlerine çeşitli hediyeler verirken özellikle 2'inci  lig kulüpleri arasında deplasmanlara özel tasarlanmış takım elbise ile giderek bir ilke imza atan Çankırıspor’un uğur getiren özel takım elbisesi "vadeli" olarak hediye edildi. Karaali, Koşar’a Çankırıspor’un play off’a kalması halinde play off maçını izlerken giymek şartı ile hediye ettiği takım elbiseyi 'vadeli' olarak verdiğini açıkladı. Koşar, hayatında ilk kez vadeli bir hediye aldığını, Çankırıspor’un play off'a kalması durumunda maçları elbiseyi giyerek izleyeceğini söyledi. 

"MAYIS 2013'E KADAR TÜM KULÜPLERİ GEZECEĞİZ"

Koşar, TFF olarak 'Türkiye’de gidilmemiş kulüp, gezilmemiş tesis kalmayacak', sloganıyla yola çıktıklarını, şu ana kadar 60 kulübü gezdiklerini Mayıs 2013’e kadar da tüm kulüpleri gezmiş olacaklarını duyurdu.


EY(ÜK/AÖ) FOTOĞRAF